2022-1-PL01-KA220-HED-000086080

AgrimbaEU

 

e-AgriMBA: Electronic Pan-European Learning System for Sustainable Agribusiness MBA Education (e-AgriMBA) / Elektronikus páneurópai tanulási rendszer a fenntartható agrárgazdasági MBA képzéshez

Projektkód:  2022-1-PL01-KA220-HED-000086080 

Állapot: folyamatban 

Konzorciumi partnerek:

Warsaw University of Life Sciences ,Wageningen University, Czech University of Life Sciences; Debrecen University; Slovak University of Agriculture; University of Zagreb; Technical University of Moldova; AgriMBA network; Association for European Life Science Universities; Agency of Development and Modernization of Agriculture of Moldova

Projektvezető: Agata Malak-Rawlikowska, Warsaw University of Life Sciences

Helyi projekt vezető: Dr. Kovács Krisztián, Debreceni Egyetem, e-mail: kovacs.krisztian@econ.unideb.hu

Helyi AgriMBA programigazgató: Dr. Nagy Adrián - Dr. Kovács Krisztián, Debreceni Egyetem

 

Projekt médiumok:

https://eagrimba.sggw.pl/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100089323791825

 

Projekt ismertető:

A 2022 szeptemberében indított e-AgriMBA projekt célja egy elektronikus páneurópai tanulási rendszer kifejlesztése a fenntartható agrárgazdasági MBA-képzéshez. Az AgriMBA hálózat tagjaként a Debreceni Egyetem szerepe az, hogy a moldovai fejlődő agrárgazdasági oktatás sajátosságaira irányuló posztgraduális programfejlesztési szakértelmet nyújtson.

 

A projekt célja, hogy a meglévő AgriMBA programok kurzusportfólióját bővítse az online tanulási e-AgriMBA platform és oktatási eszközök létrehozásával. Az AgriMBA-hálózat bővítését az újszerű digitális rendszer használatával az AgriMBA-programnak a Moldovai Műszaki Egyetemen (TUM) történő létrehozása segíti elő. A program az Európai Unió digitális oktatási cselekvési tervének prioritásaiban tükröződő forgatókönyvet kínál a felsőoktatás környezetbarátabbá tételére. Az e-AgriMBA célja az agrárgazdasági MBA-képzés javítása és digitalizálása az AgriMBA-hálózat számára. Ezen túlmenően a programnak a TUM-ban történő telepítésével innovatív oktatási kohéziós eszközként szolgál Európán belül és kívül.

 

Az online eszközök létrehozásával az e-AgriMBA fenntartható felsőoktatási módszereket fog javasolni a partneregyetemek sokszínűségének megosztásával, és olyan hallgatók számára teremt lehetőséget, akiknek kevesebb lehetőségük van az európai agrárgazdasági MBA-diploma megszerzésére.

 

A PEF szakértői és oktatói az AgriMBA programhálózat online menedzsmentoktatásának elsajátítása mellett részt vesznek az e-Agrimba TUM-ban történő telepítésének előkészítésében is.

 

További információk a projekt honlapján találhatók: https://eagrimba.sggw.pl/

Legutóbbi frissítés: 2024. 01. 30. 15:32